Chirică, primarul Iaşiului, explică de ce nu lasă copiii să bea apă de la robinet: Sunt moldovean, le dau vin!

S-a făcut scandal degeaba! Primarul Iaşiului, care a spus că nu lasă copiii să bea apă de la robinet, a fost acuzat aiurea că nu-i pasă de calitatea apei pe care o beau locuitorii din oraş. Primarul le-a reamintit criticilor că el e moldovean şi copiii lui la fel, aşa că ei nu pun gura pe apă. Copiii moldoveni primesc vin imediat ce sunt înţărcaţi.

“Nu înţeleg de ce s-au luat ieşenii ăştia de mine. Probabil erau beţi, că doar sunt şi ei moldoveni. Le-aş fi zis eu câteva, dar sunt beat. Oricum, în Iaşi nu prea consumă nimeni apă de la robinet. Avem cel mai mic consum de apă din Europa. Asta pentru că ieşenii nici n-o beau şi nici nu se spală”, explică Chirică, primarul Iaşiului.

Surse din Iaşi confirmă că în zonă singura apă consumată ar fi de fapt agheazma, dimineaţa pe stomacul gol, dar şi asta e îndoită cu ţuică. Oamenii au făcut chiar şi petiţii ca în şcoli să nu li se mai dea copiilor lapte, ci vin şi eventual nişte slănină, pentru că laptele îi strică la stomac şi răcesc, că în Iaşi buda e în fundul curţii, inclusiv la bloc.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
22 martie 2017 12:43
Citește mai mult despre: apa Chirică Iasi moldoveni vin

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult