Cimitirul Vesel de la Săpânţa intră în Mileniul 3 şi distracţia e în toi! Ca să fie şi mai vesele înmormântările, sătenii au început să se inspire de la tineri şi acum bagă marijuana în colivă, încât până şi preotul a început să zică “Yeah, man” în loc de Amin.sapanta_cimitir_marijuana.jpg

“Coliva e ideală pentru drogaţi, că după un cui începi să ai munchies şi coliva e perfectă pentru munchies, că e dulce şi mult mai sănătoasă decât biscuiţii, bomboanele şi alte prostii pe care le bagă în ei oamenii care consumă responsabil drogul marijuana”, explică stupefologul Decebal Popescu.

Chiar şi inscripţiile de pe cruci au început să se adapteze noilor realităţi din Săpânţa:


Fost-am eu un dependent

De THC-ul dement

Dar m-am dus de tânăr, vai,

Şi-acu’ trag un cui în Rai!


De când cu coliva spiked, la Săpânţa continuă să se manifeste influenţele jamaicane. Imnurile de înmormântare au acum ritm de raggae şi tot mai mulţi săteni botează copiii Bob, Marley, Bont, Bong sau Joint.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Wednesday, 30.10.2019 20:26 Social

National Cinematografic