Cinci modele de tigăi, la promoţie în aceeaşi zi! Supercoada formată riscă să înghită sectorul 3

Cetăţenii din sectorul 3 al Capitalei sunt avertizaţi să părăsească zona sau să stea la adăpost! Potrivit INMH, suprapunerea mai multor promoţii la tigăi în magazinele din zonă a dus la formarea unei supercozi de pensionari, care a făcut deja mii de victime şi riscă în continuare să absoarbă pe oricine se apropie de ea.

“În viaţa mea n-am văzut aşa ceva!”, declară Decebal Popescu, locuitor al sectorului. “În jurul hypermarketului s-a format un fel de turbion de pensionari din care nu mai scapă nimic: oameni, animale, maşini… Am văzut chiar şi un tramvai luat pe sus de coadă, iar înghiontelile se aud de la kilometri întregi depărtare. Eu unul m-am baricadat în beci, mi-e prea frică să ies. Sper să se mai domolească viforul ăsta de pensionari înainte să cedeze zidurile.”

Traficul aerian din zonă a fost şi el deviat după ce un elicopter a fost înghiontit grav, fiind nevoit să aterizeze forţat pe un câmp din apropiere. Din fericire, potrivit autorităţilor, îmbulzeala ar putea scădea curând în intensitate de la F5 (cinci promoţii la tigăi) la F4, stocul uneia dintre oferte fiind „aproape de epuizare”.

Scris de Vasile
24 mai 2013 08:05

Alte articole

Vezi mai mult