Minciuni şi manipulare la cazări, ca în fiecare an! Deşi se spune că locurile ar fi puţine, iată că la Politehnică se poate. Căminul de fete e practic gol, pentru că cele două studente admise anul acesta au renunţat la locuri şi s-au mutat la prietenii lor într-un apartament cu 2 camere, deşi părinţii ştiu că ele stau împreună într-o garsonieră, că sunt cuminţi şi că nu fumează.camin_fete_politehnica.jpg

Cu toate că întreg căminul de fete e gol, băieţii de la Poli mai intră din când în când pe-acolo, ca să pară că ar avea o prietenă pe-acolo, dar se întorc repede în camerele lor, la Pornhub, fără care nu rezistă mai mult de o jumătate de oră.

“Le dau drumul să intre, de milă, să pară că ar face şi ei sex. Mulţi ejaculează doar când văd un pat de fată, e groaznic, mi s-a luat să dau cu mopul după ei”, explică nea Mitică, portar la căminul de fete. Portarul spune că de multe ori studenţii se tăvălesc pe paturi, ca să se ia şi pe ei nişte miros de femeie, pentru că altfel nu s-ar putea apropia nici la 2 metri de o fată reală.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Friday, 29.09.2017 14:00 Social

National Cinematografic