Credeaţi că Putin nu ştie să accepte o înfrângere? Într-un gest de o rară nobleţe, preşedintele rus a trimis astăzi un întreg corp de armată în Ucraina, cu scopul de a-i felicita călduros pe vecini pentru succesul de la Eurovision.

putin_trimite_rusi_in_ucraina_eurovision.jpg
Sute de camioane şi TAB-uri conţinând, potrivit declaraţiilor Kremlinului, flori şi cutii de bomboane au fost văzute înaintând spre Doneţk, în cadrul celei mai mari demonstraţii de fair-play de la începerea războiului. Între timp, lansatoarele tip Katiuşa aflate deja pe teritoriul ucrainean se pregătesc să tragă cu artificii şi confetti, iar câteva MiG-uri vor scrie pe cer ‘Eurovision 2016’, ca să fie spectacolul complet, asigură Statul Major rus.

“Câteva divizii de infanterie vor deschide drumul, îmbrăţişând frăţeşte pe oricine refuză să se supună voinţei Rusiei şi oferindu-le civililor fursecuri şi cvas”, a comentat Vasil Huiev, şeful direcţiei armament biologic din cadrul unei cofetării moscovite.

Aflată în haos, Ucraina nu e pregătită să înfrunte o asemenea dezlănţuire de pace şi prietenie, avertizează experţii NATO, atrăgând atenţia ţărilor din zonă să se aştepte la mii de refugiaţi care fug din calea emoţiei.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Monday, 16.05.2016 15:24 Social

National Cinematografic