Cine e vinovat pentru moartea lui Toni Tecuceanu

În ultimele zile, românii s-au înghesuit să-şi facă vaccinul antigripal. A fost disperare mare, se striga din ultimele rânduri ca cei din faţă să-şi injecteze o singură doză, să ajungă la toată lumea, ceva de nedescris.

 

Într-un fel, e ciudat că lumea se fereşte aşa de tare de gripa porcină. Îl ascultam ieri pe Streinu Cercel (compatriotul nostru) cum vorbea despre boala asta. O tot ţinea cu gripa nouă, cu noul virus gripal, ziceai că-i face reclamă, că-l dă la promoţie. Mai lipsea să ne arate, pentru comparaţie, şi o cutie ternă, lipsită de personalitate, pe care să scrie “Gripă obişnuită”, sau „Gripă ieftină”. În mod clar, astea nu te curăţă la fel de bine.

Pe de altă parte, lumea e înnebunită acum să-şi facă vaccinul din cauză ca a murit de gripă chiar Toni Tecuceanu. Care apărea la televizor! Oricum, eu parcă-mi pierd răbdarea, nu ştiu cât să mai aştept până când Dan Diaconescu o s-o zică p-aia dreaptă, că Streinu Cercel (vechea noastră cunoştinţă) l-a omorât pe Toni Tecuceanu ca să vină lumea la el să se vaccineze.

Ce e cert e că pe blogul lui Streinu a fost descoperită următoarea postare: “Astăzi a murit Toni Tecuceanu. Sau poate ieri, nu ştiu.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
8 ianuarie 2010 09:25

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult