Cine spunea că preoții n-au rușine? Un popă care are Logan umblă doar în civil, să nu râdă lumea de el

E drept că preoții ortodocși nu sunt niște sfinți, dar de prea multe ori s-au spus minciuni despre ei. O astfel de minciună, care spune că popii nu au rușine, a fost demontată recent de Onufrie Rîuleț, un preot cu frică de Dumnezeu dintr-o comună suceveană. Pentru că nu are decât un amărât de Logan, Onufrie Râuleț umblă numai în civil, ca să nu râdă lumea de el.

”Păi după ce trece mitropolitul într-un Rolls Royce și pe urmă arhiepiscopul într-o limuzină Mercedes, cum să te mai afișezi, ca preot, cu un Logan?”, s-a întrebat retoric Onufrie Rîuleț. ”Vă spun eu, n-ai acum! Așa că mai bine umblu în civil, să nu știe lumea că-s preot cu Logan și să mă fac de rușine. Că mi-e frică doar de două lucruri pe lumea asta, de Dumnezeu și de gura lumii.”

Bietul preot se plânge că din cauza Loganului a fost nevoit să refuze foarte multe nunți, botezuri și înmormântări, pierzând sume importante de bani. ”Eu nu pot merge decât la evenimente unde pot ajunge pe jos, să nu mă fac de rușine mergând cu Loganul”, spune preotul. ”Sau mă mai împrumut la vreun alt preot de-o limuzină, dacă distanța e mai mare, dar asta rar, că preoții care o au, o au ca s-o folosească, nu s-o mi-o împrumute mie. Dar sper să mă ajute bunul Dumnezeu să strâng bani de-o limuzină măcar până de Crăciun. Doamne-ajută!”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
19 iunie 2018 16:40
Citește mai mult despre: limuzina Logan preot

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult