Cinste și onoare! Un savant caracalean a găsit leacul pentru homeopatie, boala secolului XXI

După ce a trecut printr-o dramă personală, un unchi foarte drag murind în urma homeopatiei, un savant caracalean și-a făcut un țel în viață eradicarea acestui teribil flagel. Peste 20 de ani de cercetări și experimente s-au dovedit fructoase, savantul reușind crearea unei pastile care vindecă homeopatia în 99% din cazuri.

”Testele au fost făcute doar pe voluntari umani pentru că este o boală specifică omului. Animalele, din motive bizare și necunoscute deocamdată, nu sunt afectate de homeopatie”, a declarat savantul Cătălin B. Producția în masă a medicamentului va începe în toamnă.

”Pe viitor dorim să creem și un vaccin anti-homeopatic, ca să putem eradica definitv această boală, cum am făcut și cu variola sau poliomelita. Spre deosebire de bolile ăstea simple, homeopatia, odată contactată, te ține toată viață, rămâi prost ani întregi, aproape o legumă”, a precizat Cătălin B.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
22 aprilie 2014 10:04

Alte articole

Vezi mai mult