Ciocnire între două bande de ţigani samurai înarmaţi cu săbii ninja

Două bande de ţigani înarmaţi cu săbii ninja s-au încăierat, aseară, în zona gării Basarab, din Bucureşti. Bătaia, care a durat mai puţin de o oră, s-a încheiat până la sosirea poliţiei.

De fapt, în momentul în care oamenii legii au sosit la faţa locului, ţiganii care au luat bătaie îşi făcuseră deja sepuku. Ei nu puteau suporta umilinţa de a fi fost învinşi, ştiut fiind faptul că, la ţigani, sentimentul onoarei este foarte dezvoltat. Un ţigan mai bine îşi împlântă sabia wakizashi în abdomen decât să-şi piardă demnitatea, să înceapă pe urmă să se milogească.

Poliţia i-a găsit în cele din urmă pe ţiganii bătăuşi la o petrecere monstru din cartier. Mânuitorii de săbii ninja plecaseră, imediat după încăierare, la un concurs miss gheişa, la care participau cele mai frumoase tinere din etnia lor.

Pentru necunoscători, concursurile ţigăneşti miss gheişa au următoarele probe: dans extrem-oriental din buric, proba kimonourilor (fetele defilează în faţa publicului în nişte kimonouri extrem de sexi) şi proba de bukake unde, în sfârşit, totul se dă pe faţă.

Atunci când poliţiştii au încercat să facă arestări, bulibaşa ţiganilor din Giuleşti a intervenit şi a spus că o să-i judece chiar el pe bătăuşi, conform codului Bushido, codul războinicului. În cele din urmă, agresorii au mers la secţie şi au dat cu subsemnatul. Din păcate, poliţiştii noştri, nişte analfabeţi, nu cunoşteau ideogramele japoneze şi n-au putut să citească declaraţiile. Seara s-a terminat cu miştouri la adresa lor.

samurai-tigan

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
6 octombrie 2010 08:02

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult