Circulaţia blocată în Bucureşti! Se face repetiţie generală cu grătare pentru 1 Mai

Dacă aveaţi de gând să ieşiţi din casă cu maşina, aveţi grijă ce traseu alegeţi! O bună parte a Capitalei este complet paralizată, străzile fiind închise circulaţiei pentru repetiţia generală a manifestărilor de 1 Mai. Pentru că o ieşire la iarbă verde e costisitoare, bucureştenilor li s-a oferit şansa să repete pe bulevardele din centru, făcând grătare, bând bere şi aruncând gunoaie în mod complet arbitrar.

“Deşi va fi incomod pentru mulţi cetăţeni, trebuie să repetăm înainte de 1 Mai ca să nu ne trezim că ajungem la pădure, la Băneasa sau Cernica, şi nu mai ştim ce să facem. Dacă batem atâta drum şi greşim micii? Ar fi o gafă monumentală, mai ales că ne urmăresc toate somităţile lumii în materie de iarbă verde”, a declarat unul dintre grătaragiii participanţi. “Alţii preferă să exerseze în balcoanele proprii, dar nu toţi au norocul de un balcon deschis de unde să-şi poată afuma vecinii conform protocoalelor standard de 1 Mai.”

Pe bd. Kiseleff, spun autorităţile, vor avea loc şi repetiţiile generale pentru parada militară de 1 Mai, când forţele terestre române şi partenerii din NATO vor încinge un picnic, cu mici fripţi în mod tradiţional pe ţeava încinsă a tunurilor anti-aeriene şi muzică etno bubuind din casetofoanele tancurilor.

Scris de Vasile
25 aprilie 2015 09:04
Citește mai mult despre: 1 mai circulatie gratare

Alte articole

Vezi mai mult