Circulaţie blocată 6 ore pe DN1, după ce Florin Piersic a oprit pe avarii să dea un telefon

Cozi uriaşe, nervi, multe înjurături şi o aşteptare de peste 6 ore. Asta au avut de îndurat turiştii care se întorceau de la munte, după ce Florin Piersic a tras pe dreapta cu avariile pornite ca să dea un telefon.

„Eram chiar în spatele lui. Am crezut că a păţit ceva la maşină. Am aşteptat, pentru că sunt un om răbdător din fire. După un sfert de oră am început să-mi pun întrebări, m-am dat jos, m-am dus la maşină şi am văzut că era Florin Piersic. În momentul acela m-a cuprins groaza”, declară Decebal Popescu, unul din turiştii blocaţi în spatele lui Piersic.

Turiştii susţin că eforturile de a-l determina pe Florin Piersic să plece odată au fost în zadar.

„M-am dus la el, l-am rugat să încheie convorbirea şi el îmi zicea: Numai un minut, mă! Un minut!”, susţine Viorel, un alt turist blocat în coşmarul de pe DN1.

Şoferii susţin că circulaţia a revenit la normal abia după 6 ore, când telefonul lui Florin Piersic a rămas fără baterie. Surse din cadrul companiei de telefonie mobilă unde Florin Piersic are abonament susţin că acesta discuta probabil cu Monica Tatoiu.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
8 iulie 2013 08:07

Alte articole

Vezi mai mult