Șoferii care au treabă în această seară în zona de est a Bucureștiului trebuie să se aștepte la întârzieri majore. Circulația pe bulevardul Pallady va fi blocată câteva ore pentru a trece trailerul cu imbusul gigant ce va fi folosit la asamblarea noului magazin IKEA.

imbus ikea pallady.jpg

„Toate etapele de până acum s-au desfășurat fără probleme, desfacerea cutiilor a fost cea mai grea, am produs câteva mii de tone de carton care a trebuit să fie ridicat. Am numărat toate piulițele și șuruburile, nu lipsea nimic, putem să ne apucăm de treabă. Este un model de magazin de tip SIVBAJV, la care vom folosi finisări din gama ROGDOHY și NOSHARV”, a declarat Sven Svenson, șeful IKEA România. 

Exact ca în manualul de asamblare, pentru construcția noului magazin retailerul va apela la un muncitor și la prietenul acestuia. Inițial partea română a cerut ca montarea să fie inclusă în preț dar a renunțat la ea când a aflat cât costă și că, de obicei, aștepți de ți se lungește fața până vine echipa de montaj.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Eftimie | Wednesday, 27.09.2017 18:58 Social

National Cinematografic