Eveniment restrâns, în familie, pentru clanul Cârpaci, organizat pe Arena Națională, unde 50.000 de romi au petrecut la botezul micuțului Djokovic Cârpaci. Nașul copilului, Gaiardo Cârpaci, spune că au fost invitați doar frații, surorile, mătușile, unchii și verii primari: ”N-am vrut să exagerăm, să avem un botez mare și să ne lăudăm, cum fac alte clanuri. Noi petrecem discret. Vă rugăm să ne respectați intimitatea”.clan_carpaci_national_arena.jpg

Fiind în familie, participanții nu au purtat măști, mai ales că era și un eveniment privat. Cei care au venit din alte orașe au bifat în declarație punctul 9, eveniment privat restrâns cu respectarea normelor de distanțare socială, pentru că au stat la 2 metri de copil.

Tocmai pentru că era doar un botez mic, și nu o nuntă, au fost invitați doar 174 de lăutari și boxele stadionului nu au fost date la maxim, așa că petrecerea s-a auzit doar în cartier, nu în jumătate de București, deși era posibil, spun cei de la eveniment.

Parcarea subterană a stadionului a fost umplută încă de dimineață cu Lamborghini și Ferrari, pentru că nuntașii, modești, n-au vrut să ocupe trotuarele din zona stadionului: ”Știm că locurile de parcare din Capitală sunt limitate, de ce să mai venim și noi cu hârburile noastre”, a declarat Ionelaș Cârpaci, bunicul micuțului Djokovic Cârpaci.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de TNR | Tuesday, 19.05.2020 10:13 Social

National Cinematografic