Clasic! Şi în acest an, cei mai mulţi români s-au înghesuit la standul de cartoane de la târgul imobiliar

Marele târg imobiliar din acest weekend a oferit peste 6500 de spații de locuit aflate în ansambluri rezidențiale la 5 minute de metrou. Cu toate acestea majoritatea vizitatorilor s-au înghesuit la standul de cutii de carton pentru dormit pe stradă sau în ganguri.

„Cele mai căutate au fost cutiile mari, de frigidere de minim 200 de litri, pentru că acestea permit chiar și unei familii mici, cu un copil, să locuiască în ele peste vară. Sunt dorite și cele care sunt ramforsate cu polistiren, pentru domnii care nu stau în preajma unui canal sau țevi RADET și au nevoie de mai multă căldură”, a declarat un vicepreședintele târgului.

Românii ar prefera, în continuare, locuințe din materiale mai dure, cum ar fi cărămida sau betonul, dar prețurile prohibitive îi alungă pe mulți dintre ei. „Să-mi cumpăr o garsonieră în Berceni ar fi sub demnitatea mea, ori dorm sub cerul liber ori îmi cumpăr direct o vilă în Băneasa, să pot să o înjur pe Firea în fiecare dimineață când vin la oficiul de șomaj să văd dacă s-a băgat un job cun”, a explicat un client.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

20 mai 2018 10:05
Citește mai mult despre: cartoane casa

Alte articole

Vezi mai mult