Clienții magazinelor, ghiulea legată de picior ca să nu poată fugi cu marfa furată

Pentru că furatul din magazine a devenit un obicei mai întâlnit decât masturbarea în baie, măusrile de protecție devin din ce în ce mai dure. Astfel, începând de la 1 ianuriarie, clienții care vor dori să intre într-un supermarket să cumpere ceva vor avea montată și o ghiulea de picior, să nu cumva să încerce să fugă după ce au furat, ca de obicei.

„Am investit sume serioase în securitatea magazinelor și fără niciun succes. Știți că anti-furtul de pe cașcaval costă aproape dublu decât cașcavalul în sine? Da, anti-furtul costă 50 de bani în timp ce pentru producerea acelui cașcaval din aracet și cauciucuri reciclate de cea mai bună calitate cheltuim aprope 20 de bani. Restul sunt taxe și profit”, a explicat directorul unui important lanț de hipermarketuri din România.

Pentru ca clienții să nu fugă cu ghiulelele de la picior, să încerce să le vândă în piață sau pe OLX, acestea vor fi confecționate din ciment de cea mai proastă calitate, adus special de pe șantierele dezvoltatorilor imobiliari din Capitală.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

26 decembrie 2022 09:58
Citește mai mult despre: furat magazine

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult