Clientul unei terase din Brașov a găsit un urs într-o salată

După cazul șocant de la Sibiu, unde clientul unei terase a găsit un melc pe o frunză de salată, iată că Brașovul ridică miza. Un turist care a luat masa la o terasă din capitala neoficială a moldovenilor se plânge că a găsit în salată un urs, care mânca liniștit un morcov. Patronul terasei susține însă că e cea mai bună dovadă că produsele servite sunt naturale și bio.

”Credeți că ursul ăsta intra în salată dacă foloseam legume forțate cu substanțe, sau stropite cu pesticide? Probabil a ajuns în bucătărie cu o ladă de fructe de pădure, pe care le folosim la celebra noastră friptură vânătorească. I-am oferit clientului o porție de ciorbă din partea casei și considerăm că nu are sens să facă reclamație la ANPC, pentru că ursul e în competența jandarmeriei montane”, spune Robert Acrișor, patronul terasei brașovene.

Clientul acuză că ursul i-ar fi mâncat carnea din ciorbă, iar ceafa de porc prezenta o urmă de mușcătură. În cele din urmă, ursul ar fi plecat din proprie inițiativă, după ce a văzut cum arăta toaleta. Inspectorii ANPC refuză să verifice situația de la terasă, pentru că ”nici măcar noi, angajați la stat, nu ne permitem prețurile alea”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
29 mai 2024 13:02
Citește mai mult despre: Brasov salata terasa urs

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult