Clipe de groază în tramvaiul 41, după ce un bărbat necunoscut a închis toate geamurile

Sute de călători nevinovați de pe linia 41 au fost închiși ermetic în vagon și supuși căldurii extreme şi mirosului de transpiraţie timp de 30 de minute. Potrivit martorilor, imediat ce tramvaiul a plecat din staţia Tricodava, individul s-a ridicat de pe scaun şi a închis bine toate geamurile, sub privirile îngrozite ale călătorilor transpiraţi.

„Am crezut că o să murim cu toţii sufocaţi”, ne spune un bărbat care a fost în tramvaiul morții. „Individul cunoștea foarte bine mecanismul de închidere al ferestrelor, lucru care mi-a dat de gândit. Nimeni nu a avut curajul să zică nimic, în afară de o femeie care și-a riscat viața și l-a întrebat pe individ de ce a închis geamul. Nenorocitul a privit-o în ochi și i-a spus ceva ce n-o să uit niciodată: Păi se face curent, doamnă!”

Șeful echipajului de pompieri care a ajuns la fața locului spune că e cea mai gravă situație la care a intervenit vreodată: „Era sudoare peste tot! Geamurile erau aburite și unsuroase, am văzut oameni tineri transpirați până la piele, oameni bătrâni care puțeau între viață și moarte… Am găsit sudoare până și în aparatul de taxat. Nu înțeleg cine ar fi putut face așa ceva! Nu sunt psiholog, dar cred că cel care a închis geamurile este un bărbat care nu poate să transpire și se hrănește cu sudoarea altora.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
26 iunie 2012 07:06

Alte articole

Vezi mai mult