Clopotul Catedralei bate ”bang-bang” în loc de ”bani-bani”! Patriarhul e scandalizat

Patriarhul era să facă un atac de cord în momentul în care s-a făcut proba clopotului principal de la Catedrală: în loc să se delecteze cu un dumnezeiesc ”bani-bani”, așa cum a cerut cu insistență, Patriarhul a auzit doar banalul ”bang-bang”.

”Idioților, nu vedeți că are chipul meu pe el? Cum, bă, cum să bată bang-bang un clopot cu chipul meu pe el? Ce, eu fac bang? Eu fac bani, bă, nu bang!” a urlat Patriarhul către muncitorii care au făcut proba clopotului.

Preafericitul spune că-l întristează profund gafa constructorilor și a cerut remedierea imediată a problemei. Racordarea clopotului va costa însă alte 74 de milioane de euro, dar Patriarhul nu-și face griji. ”Sunt destule primării în țara asta care să-mi dea bani. Și de-ar trebui să schimb 100 de clopote, nu unul singur, tot nu mi-aș face griji de bani”, a spus el.

Nu e prima oară când ortodoxia română se confruntă cu problema sunetului scos de un clopot. La scurt timp după scandalul homosexual în care a fost implicat episcopul Hușilor, Corneliu Bârlădeanul,  clopotul de-acolo a început să bată ”gang-bang”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
28 octombrie 2018 09:36
Citește mai mult despre: bani catedrala clopot Patriarh

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult