Clopotul Catedralei e atât de puternic, încât cade aurul de pe pereți!

Probleme lumești pentru Patriarhul Daniel. De la o vreme acesta a observat că de fiecare dată când bate clopotul imens al Catedralei bucăți de aur se desprind de pe pereți și cad pe jos. Preafericitul a făcut rapid un calcul sumar și a ajuns la concluzia că ar putea pierde până la un kg de aur pe lună dacă situația continuă, moment în care a început să i se zbată un ochi.

„Problema e că nu am găsit nicio echipă de muncitori care să știe ce adeziv să folosească pentru aur, toți mi-au zis că n-au mai făcut așa ceva“, s-a plâns Patriarhul. „Dar și producătorii au aici o vină, c-am căutat adeziv pentru aur și la Dedeman, și la Hornbach, ba chiar și la tarabele din piață, dar nimeni nu avea așa ceva.“

Preafericitul Daniel a spus că n-are neapărat o problemă cu faptul că aurul cade de pe pereți, că lui îi place să fie și podeaua aurită. „Însă nu suport gândul că aurul ăla e luat pe tălpi de săracii care vin să se roage în Catedrală, care apoi pleacă cu tot cu el. Practic, e ca și cum ar fura din casa Domnului“, a tunat Patriarhul.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
21 martie 2021 09:49
Citește mai mult despre: aur clopot Patriarhul Daniel

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult