Club de striptease, închis temporar din cauza temperaturilor extreme

Un club de striptease din Capitală a fost închis temporar din cauză că dansatoarelor le era foarte frig. Potrivit poliţiei, temperaturile din incinta localului puteau pune în pericol sănătatea stripteuselor, care oricum e aşa cum e.

Mai multe fete s-au plâns, în ultima săptămână, că n-au cum să dea jos de pe ele mai mult decât geaca pe un cancer ca ăsta. În ultimele zile în care clubul de striptease a funţionat, fetele şi-au scos de pe ele maxim cizmele din picioare, ceea ce i-a încins pe foarte puţin clienţi.

Practic, se ajunsese la situaţii absurde. Clienţii se dezbrăcau, la intrarea în local, la fel de mult ca fetele în timpul numărului de striptease, ceea ce făcea foarte dificil să-ţi dai seama care-i care. La un moment dat, o femeie care venise din gerul de afară ca să-şi ia soţul acasă cu forţa s-a trezit cu 10 lei în buzunarul pardesiului. Banii erau, se pare, din partea unui client foarte excitat, care-o văzuse cum îşi mai slăbeşte puţin strânsoarea fularului.

Cel mai probabil, clubul de striptease îşi va relua activitatea odată cu venirea primăverii. Nu-i exclus, totuşi, să avem surprize. Câteva stripteuse au propus să danseze în continuare, dar cu o pătură groasă pe ele. Iniţiativa s-ar putea să câştige adepţi, mai ales în rândul fetelor mai timide şi a bărbaţilor mai pretenţioşi, pentru care – de ce să n-o spunem? – majoritatea stripteuselor sunt prea grase.

Scris de TNR
3 ianuarie 2011 10:01

Alte articole

Vezi mai mult