Clujeanul cu garsoniera de 4 mp se laudă că a terminat primul curățenia de Paști

Campionul e la Cluj! Români, puneți jos aspiratoarele și cârpele de praf, pentru că ați fost deja învinși la curățenia de Paști. E vorba de clujeanul cu garsoniera de 4 mp, care a terminat curățenia în timp record, încă din această dimineață. El spune că l-a avantajat și faptul că garsoniera lui nu are nicio fereastră, iar toaleta e pe hol, unde face curățenie femeia de serviciu.

Clujeanul se laudă că a lucrat foarte eficient. ”Am folosit un micro-aspirator de tastatură, pentru că un aspirator normal nu ar avea loc în garsonieră. Am început pe la 8 dimineața și la 9 eram gata cu aspirat, șters praful, așa că am avut timp să dau și o mână de lavabil pe pereți. Din două ture de trafalete era gata treaba”, se laudă Flavius Rus, clujeanul cu garsoniera de 4 mp.

Flavius spune că n-a fost nevoie să bată covoarele sau să le aspire: ”Pur și simplu am luat șervetul de Ikea pe care l-am pus pe jos în loc de covor și l-am scuturat pe drum spre serviciu”.

Aici se vede că prețul plătit pe garsonieră a fost foarte bun, spune clujeanul. ”Am dat 140.000 de euro, dar iată ce avantaje am. Nu stau cu orele să fac curat, cum fac cei cu apartamente de trei camere. Nu consum mult, pentru că am un calorifer cu un singur element, foarte eficient și ușor de curățat, iar bucătărie nu am, pentru că mănânc la mall, sau găsesc covrigi scăpați pe jos de porumbei”, se laudă clujeanul.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
26 aprilie 2024 11:57
Citește mai mult despre: curățenie garsonieră Paști

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult