Clujenii refuză să plece din campingul Electric, că-i mai ieftin decât chiria în oraș

Teoretic Electric Castle s-a terminat pe anul acesta dar asta nu se vede din imaginile de la Bonțida unde este, în continuare, plin de clujeni prin corturi. Aceștia refuză să plece de la festival pentru că e mai ieftin să stea acolo decât la chirie în Cluj.

„În principiu la prețurile astea nu găsesc nicăieri în Cluj ceva atât de ieftin care să ocupe doi metri pătrați. Plus că aici am avantaj de aer curat, stau la parter și nu am vecini deasupra și nu prea aud bormașini, aproape deloc. Cât despre alte sunete, alea se aud, deci îmi închipui că stau la Florești, lângă blocul cu nimfomana”, spune unul din cei care a rămas la Electric Castle.

Noii chiriași susțin că nu au de gând să se care prea devreme de-acolo și, cel puțin până la anul când se organizează din nou și poate trebuie iar să-și cumpere bilete nu se mișcă. Localnicii susțin că nu sunt deranjați de aomenii care stau la cort pentru că, în curând, o să vină să-și cumpere mâncare din sat și să ceară acces la priză să-și încarce laptopul și mai scot și ei un ban de-o țuică.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

18 iulie 2022 09:09
Citește mai mult despre: chirie cluj Electric Castle

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult