CNADNR: Pe podul de la Brăila va fi pus un mileu și va fi doar pentru musafiri

După ce au anunțat că podul de la Brăila este interzis pietonilor și bicicliștilor, pe motiv că se pot întâmpla evenimente neplăcute, oficialii CNADNR au venit cu noi precizări. De fapt, podul peste Dunăre nu va fi accesibil nici șoferilor, ci va fi acoperit un un mileu și ținut de bun, urmând să fie folosit doar pentru accesul coloanelor oficiale și pentru musafiri.

”Am investit prea mulți bani, prea multă muncă pentru ca orice terchea-berchea să vină să treacă cu harabaua lui peste acest pod. Dacă îl zgârie? Dacă apar gropi în asfalt, cum sunt pe alte șosele? De ce să riscăm? Mai bine îl ținem închis și îl folosim la ocazii. Păi cum, dacă l-am lăsa public ar putea chiar și dinamoviștii să treacă pe el, vorba aia, ferească dumnezeu”, a declarat șeful CNADNR, Robert Acrișor.

Directorul CNADNR spune că pe asfalt se va pune un celofan, pentru ca podul să nu se murdărească de praf, iar musafirii care vor traversa podul vor fi rugați frumos să se descalțe, pentru că podul tocmai a fost aspirat.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
29 iunie 2022 16:26
Citește mai mult despre: Brăila mileu pod

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult