Scandalul și problemele cu cardul de sănătate sunt departe de a se fi încheiat. Românii care l-au primit spun că nu pot să le activeze, iar unii dintre ei le-au băgat în bancomate, încercând să scoată bani de pe ele. Conducerea Ministerului Sănătății a decis, împreună cu Casa Națională de Sănătate, să răspundă tuturor problemelor prin eliberarea unui card special, care poate fi folosit pentru activarea cardului de sănătate. 

card pentru eliberat cardul.jpg

„Cardul de activat cardul de sănătate va fi trimis tuturor asiguraților din România în următoarele luni, indiferent dacă vor sau nu. Important e ca aceștia să fie acasă în această perioadă, pentru că altfel vor trebui să meargă să și-l ridice de la sediul CNAS din localitatea la care sunt arondați, dar numai dacă au cardul de ordine, care se eliberează la poștă. Românii care nu au primit cardul de sănătate nici până acum vor trebui să facă cerere la primărie pentru eliberarea cardului de cerere pentru cardul de sănătate, care va fi eliberat în 90 de zile de la depunerea cererii”, a explicat purtătorul de cuvânt al CNAS. 

Decizia nu a fost primită cu entuziasmul așteptat, mai multe grupări religioase manifestându-și neîncrederea în noul card. „Așa cum au profețit Iustin Pârvu, Arsenie Boca și Petrache Lupu, cu cardul de sănătate mai treacă meargă, dar acest card de activat cardul de sănătate este cea mai clară dovadă că va veni antihristul. Dacă citești invers, nu doar spune drac ci și numele în aramaică al calului Satanei „Eravitca”, fiara cu trei picioare și un singur cap!”.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Tuesday, 05.05.2015 14:39 Social

National Cinematografic