Trafic infernal la ieșirea din București, din cauza unui polițist care stă chiar și câte o jumătate de oră să silabisească declarațiile pe proprie răspundere ale șoferilor. Ambițiosul polițist e decis să exerseze citirea, activitate pe care a învățat-o recent, la școala de subofițeri. El speră că într-o zi va reuși să treacă la profesioniști: visează să citească o carte!politist_blocheaza_trafic.jpg

Colegii au făcut un filtru paralel, sperând să mai decongestioneze circulația, dar prostovanul cu caschetă s-a dus și acolo și citește RCA-urile cu voce tare, în timp ce suge intens pixul, cum fac semianalfabeții.

Polițistul are probleme mari la ”che” și ”ce”, pe care le încurcă și zice foarte des, nervos: ”dar pe whatsapp nu se scrie domne așa!”, spre disperarea colegilor și șoferilor. Mai rău, polițistul se încăpățâneasă să decifreze și semnăturile și-i amendează pe cei care nu scriu citeț declarațiile de mână.

Polițistul i-a făcut dosar penal unui cetățean maghiar, care a semnat declarația cu numele în clar: Peter Hajdúszoboszló, acuzându-l că a scris-o în altă limbă și nu în română, cum prevede legea.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Sunday, 03.05.2020 09:23 Social

National Cinematografic