Coadă de 40 km pe DN1 din cauza unui polițist care chiar citește declarațiile

Trafic infernal la ieșirea din București, din cauza unui polițist care stă chiar și câte o jumătate de oră să silabisească declarațiile pe proprie răspundere ale șoferilor. Ambițiosul polițist e decis să exerseze citirea, activitate pe care a învățat-o recent, la școala de subofițeri. El speră că într-o zi va reuși să treacă la profesioniști: visează să citească o carte!

Colegii au făcut un filtru paralel, sperând să mai decongestioneze circulația, dar prostovanul cu caschetă s-a dus și acolo și citește RCA-urile cu voce tare, în timp ce suge intens pixul, cum fac semianalfabeții.

Polițistul are probleme mari la ”che” și ”ce”, pe care le încurcă și zice foarte des, nervos: ”dar pe whatsapp nu se scrie domne așa!”, spre disperarea colegilor și șoferilor. Mai rău, polițistul se încăpățâneasă să decifreze și semnăturile și-i amendează pe cei care nu scriu citeț declarațiile de mână.

Polițistul i-a făcut dosar penal unui cetățean maghiar, care a semnat declarația cu numele în clar: Peter Hajdúszoboszló, acuzându-l că a scris-o în altă limbă și nu în română, cum prevede legea.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de TNR
3 mai 2020 07:23
Citește mai mult despre: politist

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult