Deja nu mai e prostie, e românism! Coada de la Feteşti s-a triplat în acest weekend, după ce un inconştient a răspândit zvonul că la ghişeu se dau tigăi şi bormaşini gratis. Pensionari din toată ţara s-au urcat în maşii şi vin special, de la mari distanţe, doar ca să stea la coadă şi să li se dea şi lor tigăi. Se pare că doar 10% din cei care stau la coadă se duc la mare, restul vin doar ca să stea la coadă.

coada_fetesti_webcam.jpg

Au fost cazuri în care traficul în zona punctul de plată de la Feteşti a fost îngreunat de unii şoferi pensionari care lăsau un bolovan în drum, ca să-şi ţină locul la coadă, pentru că ei plecau din când în când, ori până la poştă, ori până la Casa de Pensii, cu diverse treburi.

În zonă au apărut legende, cum că unii au primit tigăi şi bormaşini, dar a fost ca la Caritas: au fost băgaţi în faţă securiştii şi rudele. Nici prezenţa Poliţiei nu rezolvă situaţia: “N-avem cu cine, domne! Şi ei proşti, şi noi proşti, asta e situaţia”, a declarat Geo Lemandroi, poliţist de la rutieră, detaşat la Feteşti.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Ionut | Sunday, 09.08.2015 11:38 Social

National Cinematografic