Îmbulzeală, nervi și cozi ca pe vremea comunismului la singura ciorbărie deschisă azi în București, în zona străzii Luterană, unde sute de oameni disperați să se dreagă au așteptat ore bune să li se dea licoarea groasă, grasă și gustoasă care să le mai ostoiască arșița produsă de alcool.ciorbarie_deschisa.jpg

Au fost momente tensionate, când un grup de hipsteri au fost luați la bătaie, pentru că ceruseră ciorbă de tofu cu chia, avocado și crutoane din pâine cu maia, dar au plecat huiduiți. Pentru că erau foarte mulți în mahmureală severă și trebuia intervenit rapid, s-a organizat prânzul cu două linguri la o gamelă.

Mulți din cei aflați la coadă au fost indignați că în meniu încă erau supe creme, unele cu broccoli și unele chiar și reci: ”Dar ce suntem noi, LGBT-iști? O ciorbă trebuie să fie ușor acrișoară, fierbinte, să aibă carne, afumătură și doar legume românești”.

Doi naivi care au sunat să facă rezervare s-au trezit că li se râde în față: ”Ce-aveți, mă, ați tras petarde pe nas?”. Mai mulți bătrâni s-au așezat din reflex la coadă, pentru că încă aveau mentalitatea comunistă de ”poate se dă ceva”, însă au plecat fuguța când au auzit că o porție de ciorbă costă 15-20 de lei.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Friday, 03.01.2020 17:04 Social

National Cinematografic