Coadă de urşi la primul restaurant din Braşov cu două pubele Michelin

Asta înseamnă turism sustenabil! Un restaurant din Brașov nu se bazează exclusiv pe turiștii de weekend din Capitală, ci încearcă să atragă turiștii din zonă, mai precis urșii din Bucegi, dar și urșii din întreaga lume. Restaurantul a obținut în premieră două pubele Michelin și a fost trecut pe harta gastronomică a urșilor din întreaga lume.

”Săptămâna trecută am avut doi urși panda din China, un grizzly din Canada și un autocar cu urși din Rusia, deci strategia noastră funcționează”, spune patronul restaurantului Chez l`Ours. Urșii comandă Menu Degustation Provençal, care include coji de cartofi au gratinat, gnocchi di resturi menajere, saucisson farcis a la moutarde de mici aruncați.

”Sunt în general urși cu bani, prețurile sunt prohibitive, nu vezi urși amărășteni, sau obișnuitele ursoaice care cerșesc un sandviș pe la curbele de la Izvorul Rece, spune patronul.

”Standardele de curățenie sunt impecabile, pubelele sunt umplute de două ori pe zi și sunt pubele de inox, cupru, fontă, se lucrează la stndarde pe care le vezi doar la marile restaurante din Tokio sau Omega 3 din Sifnos, ca să dau doar câteva exemple, explică criticul culinar Decebal Popescu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
25 mai 2021 16:25
Citește mai mult despre: Brașov Michelin restaurant urși

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult