Coada la intrare în Grecia s-a unit la Giurgiu cu coada la intrare în Bulgaria

Evenimentul a fost întâmpinat cu urale și și strigăte din ambele părți, dar încă nu se știe dacă acele urale erau chiar unele de bucurie. Ce este clar e că românii au cedat instinctelor și au încins o horă a unirii pe asfalt, în așteptarea eliberării drumului.

Evenimentul a fost marcat și de autorități, primarul din Giurgiu și cel din Ruse venind fiecare cu o sticlă de țuică și o pâine, pe care și-au oferit-o unul altuia. Totodată, pe banii partenerilor bulgari, a fost angajată și o fanfară care a cântat imnurile celor trei țări precum și câteva melodii estivale la modă.

Tehnic vorbind, coada de mașini între România și Grecia este cea mai lungă din lume și a fost omologată de reprezentanții Guiness care au fost întrebați imediat dacă nu au adus și ei niște beri dacă tot au bătut atâta drum. Autoritățile au dat asigurări că incidentul este unul izolat și că în zilele următoare drumul va fi mai lejer, odată ce se vor reintroduce restricțiile de circulație în urma exploziei de cazuri de coronavirus și cocalarism înregistrate în zonă.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

2 iulie 2020 15:07
Citește mai mult despre: coada

Alte articole

Vezi mai mult