Coadă la Ridicări Auto. Sute de români vor să dea 500 lei ca să recupereze ei Ferrari-ul

Cozi imense la sediul de recuperări autovehicule. Sute de români care au văzut scenele cu Ferrari-ul ridicat în Bucureşti au venit să plătească amenda de 500 de lei şi să plece acasă cu bolidul. Oamenii urlă la poartă: “Să se dea câte un Ferrari, să ajungă la toată lumea!”.

Întrucât legea prevede doar ca persoana care vrea să recupereze o maşină să achite cei 500 de lei, sunt foarte mulţi români care vor să recupereze maşini ridicate. Sunt unii care au venit din diaspora să recupereze Ferrari-ul şi spun că ar fi dispuşi să dea chiar un pic mai mult, eventual 500 de Euro.

Spiritele s-au încins grav în momentul în care s-ar fi zvonit că Ferrari-ul a fost recuperat de patronul firmei de ridicări, spune şoferul autospecialei care a găsit Ferrari-ul parcat aiurea.

Mulţi din cei veniţi la Recuperări Auto spun că afacerea merită. “Săptămâna trecută am recuperat un BMW X5 şi un Yaris hibrid. X5-ul l-am pus deja la vânzare, Yarisul în ţin pentru mine, că îmi consumă puţin. Altfel, ce făceam cu 1000 de lei? Îi dădeam la supermarket într-un weekend. Eu zic că se merită”, spune Marian, care a profitat de portiţa legală.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
9 septembrie 2019 13:42
Citește mai mult despre: ferrari

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult