Coadă la serviceuri. Cocalarii cu BMW trec la cauciucurile de plajă

Cozi infernale și nervi la majoritatea service-urilor de roți, dar și în vulcanizări. Cocalarii cu BMW se înghesuie să-și treacă bolizii la cauciucurile de plajă, pentru că mai e foarte puțin și sezonul estival demarează cu scrâșnet, exact cum pleacă cocalarii cu BMW de pe loc.

”Nu vreau să risc să mă amendeze cineva pentru că am circulat pe plajă cu cauciucuri necorespunzătoare. Eu doresc să respect atât codul rutier, cât și codul cocalarilor. Nu m-am născut eu mai cu moț să vin pe plajă cu BMW-ul cu cauciucuri de asfalt, ca țăranii”, explică Robert Acrișor, posesor BMW, adică cocalar.

”Cauciucurile de plajă nu sunt un moft”, confirmă agent principal Vasilescu, de la Rutieră. Cu un cauciuc corespunzător ai aderență mai bună când faci liniuțe pe nisip în Mamaia și nu mai riști să rămâi blocat în valuri când îți speli BMW-ul pe plaja Corbu. Pneurile de plajă sunt mult mai rezistente la rularea pe scoici și asigură o capacitate de frânare foarte bună atunci când din sens opus se apropie un cort montat pe plajă.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
1 iunie 2022 22:41
Citește mai mult despre: BMW cauciucuri cocalari plajă service

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult