Coadă pe DN1, dar de data asta nu ştim dacă lumea se duce spre Valea Prahovei sau direct spre Nădlac

Coadă și în această dimineață la ieșire din București pe DN1, reporterii TV aflați la fața locului neștiind ce frază de lemn să folosească pentru această situație, una referitoare la turism, gen „Românii au luat cu asalt Valea Prahpvei” sau una referitoare la emigrație, cum ar fi „Tot mai mulți români pleacă în căutarea unei vieți mai bune departe de cămin”.

„E foarte greu să facem diferența între un român plecat la munte cu familia și unul plecat din țară. În multe cazuri cel care se duce până la Sinaia are mult mai multe bagaje la el și are o față mult mai tristă”, a mărturisit un reporter. Varianta întrebării „unde mergeți” este exclusă, mai ales după incidentele de luna trecută când un reporter a pus această întrebare unui șofer iar acesta i-a tocat capul 8 ore despre cum lucrurile nu merg bine în țara asta din cauza clasei politice care a furat 25 de ani și a oamenilor de slabă calitate din țara asta. Și nu l-a putut opri, că atunci când se pune Cristian Tudor Popescu pe vorbit, e greu să-l mai ții în frâu.

Autoritățile Rutiere prin serviciul Infotrafic avertizează șoferii să evite acele tronsoane de drum aflate în administrația lor și să folosească pentru fuga din țară avionul sau, în cel mai rău caz, cu trenul. „Toată lumea vrea să fugă din țară cu mașina. Nu mai fiți săraci, fugiți și voi ca bogații, ca regele Mihai, cu trenul”, a declarat un reprezentant CNADNR.

Scris de Eftimie
14 iulie 2018 09:07

Articole asemanătoare

Vezi mai mult