Coaliţia pentru Familie a înnebunit de tot! Acum nu mai ai voie să împerechezi câini dacă nu sunt cununaţi

Proiectele cretine ale Coaliției pentru Familie curg în continuare. Organizația extremistă a decis ca în țara noastră împerecherile de câini necununați să fie oprite, pentru că păcatul atrage mânia Domnului. Din fericire, sunt milioane de dobitoci dispuși să împiedice câinii să se împerecheze în păcat.

Aceștia vor forma patrule, care vor pândi prin parcuri și alte locuri pe unde se împerechează cățeii: ”Patrulele Anti- Păcat vor fi însoțiți de un preot, care, la cerere, va cununa patrupedele, și stăpânii vor plăti o taxă, bineînțeles, că așa e creștinește”, spune Liana Stanciu, lideră a mișcării.

Pe lângă controlarea câinilor, patrulele de fanatici se vor interesa discret dacă stăpânii sunt și ei cununați la biserică sau nu, pentru că e bine să știi care sunt păgâni și care nu. Evlavioșii membri ai Coaliției sunt încurajați să raporteze dacă au văzut căței împerechindu-se, să spună exact ce făceau și unde, și dacă se poate, să facă și poze, ca să fie mai ușor de amendat stăpânii.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
29 mai 2017 07:05
Citește mai mult despre: caini coalitia pentru familie

Alte articole

Vezi mai mult