Demenţa ortodoxă continuă! Coaliţia pentru Familie a cerut CNA să amendeze postul Paprika TV pentru că a difuzat reţete de dulce în timpul postului. Fanaticii ortodocşi vor ca reţetele cu carne să fie difuzate doar după miezul nopţii, pentru că tulbură credincioşii.cenzurat_post_paste.jpg

”Mă uitam cu socrii la televizor și am văzut carne. Mi-a crescut tensiunea, transpirasem, începusem să suflu greu, îmi venea să ling televizorul”, povestește Marian Coltea, un creștin afectat puternic de o friptură.

“În timp ce Biserica încearcă să ajute credincioşii să se abţină de la cărnuri, acest post TV difuzează la ore de maximă audienţă reţetă după reţetă cu carne, cu ouă, cu unt, fără să fie traşi la răspundere?”, Mioara Papuc, şefa Comitetului Ortodox Berceni.

Surse din media spun că de fapt e vorba de invidia unor casnice incapabile, care n-au creier nici cât să gătească o friptură, şi neavând altceva bun, se laudă cu funcţiile biologice, precum procreerea.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Ionut | Wednesday, 12.04.2017 18:55 Social

National Cinematografic