Coaliţia pentru Familie pregăteşte ceva şi mai odios: Sexul să fie doar între soţ şi soţie!

Acțiunile subversive ale organizației Coaliția pentru Familie continuă. Un agent infiltrat în sediul organizației a descoperit planuri pentru organizarea unui alt referendum, care să facă obligatoriu sexul doar între soți! ”Acest lucru ar duce la grave tensiuni în societate, și chiar la fenomene dureroase, precum blue balls, dar și o intensificare a masturbării”, susține un medic psihiatru.

”Această odioasă organizație de sorginte dictatorial-asiatică și putinistă deja strânge semnături pentru Familia Tradițional-Sexuală, o oroare care ne va obliga la acte nefirești, precum sex cu soția”, spune Decebal Popescu, analist pansexual.

Există inclusiv preoți care condamnă sexul între soți drept un mare păcat și o gravă perversiune: ”Am urmărit sute de mii de clipuri pe diverse site-uri pornografice, dar nu am văzut nicăieri sex între soți”, spune preotul Onufrie Râuleț.

Mii de românce sunt și ele împotriva acestei acțiuni: ”Este o minciună că sexul doar între soți ar spori natalitatea. Eu am patru copii, dar dacă era să mă bazez pe soț, aș fi avut doar doi”, spune Mioara Papuc, din Berceni.

Scris de Ionut
28 septembrie 2018 08:10
Citește mai mult despre: coalitia pentru familie referendum

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult