Coaliția pentru Familie strânge semnături pentru interzicerea Pokemon Go în România

Coaliția pentru Familie, o grupare care cuprinde peste 30 de ONG-uri creștine și conservatoare, a anunțat astăzi că a început strângerea de semnături pentru interzicerea jocului Pokemon Go în România. Inițiatorii măsurii spun că în acest fel copiii dar și adulții vor putea fi protejați de efectele negative ale jocului.

„Zilnic citim știri despre tineri abuzați, tineri care nu-ți găsesc busola, care își pierd timpul jucând acest joc inutil, în loc să-și concentreze energiile pe ceva pozitiv. Să citească o carte, să cunoască o persoană nouă, să iasă și ei un pic în lume, să asculte muzică și să danseze, să facă ceva creativ”, a declarat Liana Stanciu, una din reprezentantele Coaliției pentru Familie.

Inițiatorii doresc să strângă un milion de semnături și au deja schițat un proiect de lege ce ar trebuit supus dezbaterii parlamentului. Dacă acesta va trece de Senat, camera decizională în acest caz, aplicația Pokemon Go va fi blocată pe toate terminalele care se conectează la internet cu IP din România.

Scris de Ef
26 iulie 2016 17:07
Citește mai mult despre: coalitia pentru familie pokemon

Alte articole

Vezi mai mult