Cocalarii cu Mercedes se plâng de discriminare: Scrieți doar de cocalarii cu BMW!

Plângere oficială la CNCD – Consiliul Național al Cocalarilor Discriminați, înaintată de un grup de cocalari cu Mercedes, având ca obiect o gravă și persistentă discriminare la adresa acestei categorii de cetățeni. Cocalarii cu Mercedes ne acuză că scriem exclusiv despre cocalari cu BMW și pe cei cu Mercedes nu-i menționăm decât incidental, în articolele cu preoți.

Cocalarii cu Mercedes spun că nu e normal să scriem doar despre cocalarii cu BMW, pentru că și ei își parchează Mercedesul pe linia de tramvai, și ei circulă pe banda de urgență când e coadă pe autostradă, și ei dau flashuri din spate, și ei parchează pe locurile pentru persoane cu dizabilități la supermarket, dar mai ales și ei se pozează în trening lângă mașină, definiția cocalarului.

Poziția oficială a redacției Times New Roman este însă fermă. Desfidem orice acuzație de acest gen la CNCD – Consiliul Național al Cocalarilor Discriminați, pentru că și directorul acelei instituții este un cocalar cu Mercedes, deci nu am putea avea parte de o judecată echitabilă.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
6 iunie 2022 10:48
Citește mai mult despre: BMW CNCD cocalari discriminare Mercedes

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult