Cocalarii preferă BMW-urile din motive fiziologice! Aşa ajung mai repede la WC-ul din fundul curţii

Raportul Comisiei Europene, care plasează România pe un onorabil loc 1 la capitolul locuinţe dotate cu WC în fundul curţii, face lumină şi în cazul cocalarilor. Acum e evident că aceştia preferă BMW-urile – şi, în general, maşinile puternice – pentru că astfel au ocazia să ajungă mult mai repede la buda pe care o au, majoritatea, în fundul curţii.

„Doar n-o să mă duc cu Loganul până în fundul curţii, că mă scap pe mine până ajung”, îşi explică Manuel Rotaru opţiunea pentru BMW. „Până să am maşina asta de maşină, recunosc, mai scăpam uneori nişte stropi pe chiloţii mei originali Calvin Klain, cumpăraţi din Dragonul Roşu. Acum nu mai am probleme, că am cai putere fără număr la maşină.”

Singura nemulţumire a cocalarului Manuel Rotaru este că autorităţile nu fac nimic pentru asfaltarea drumului din faţa casei şi până la WC-ul din fundul curţii. „După ce că sunt gropi, îţi mai şi sare în faţă câte-o găină sau un porc. Măcar să pună nişte semne, să mă avertizeze că mă pot trezi cu una din orătăniile pe care le am în curte în faţa maşinii”, sugerează Manuel Rotaru.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
12 septembrie 2013 09:09

Alte articole

Vezi mai mult