Cod galben de apocalipsă în şase judeţe din nordul şi estul ţării

Meteorologii au emis o avertizare cu cod galben de apocalipsă pentru şase judeţe din nordul şi estul ţării. Averizarea intră în vigoare mâine dimineaţă şi nici nu mai contează cât ţine, pentru că oricum n-o să mai prindă nimeni momentul ăla.

Potrivit INMH, în judeţele Suceava, Botoşani, Vaslui, Iaşi, Neamţ şi Bacău se vor produce cataclisme inimaginabile de o intensitate moderată. Văile principalelor râuri se vor umple de lavă, iar un cutremur de 9 grade pe scara Richter va transforma în moloz toate bordeiele şi grajdurile de vite din centrul Vasluiului. Meteorologii mai spun că, spre sfârşitul zilei, când toată lumea va fi deja moartă, un val de aer cald mediteranean va face vremea foarte plăcută.

Tiberiu Furtună, director INMH: Lumea trebuie să înţeleagă că este un cataclism complet natural. Locuitorii zonelor vizate de codul galben ar fi bine să-şi accepte soarta. Nu ştiu cum să vă spun, dar aşa le-a fost scris, deşi pentru mulţi dintre ei, care sunt analfabeţi, asta nu înseamnă nimic.

Scris de TNR
7 decembrie 2010 14:12

Alte articole

Vezi mai mult