Colectiv. Piedone e reținut, dar a fugit judecătorul care trebuie să dea sentința

O nouă lovitură de teatru în dosarul Colectiv, care pare să nu se mai termine niciodată. Deși infractorul Piedone a fost reținut pe Otopeni și urma să fie condamnat, din păcate astăzi a fugit din țară chiar judecătorul care trebuia să pronunțe sentința în dosar. Un grefier spune că l-a văzut pe judecător furișându-se pe o ușă din spate chiar înainte de ora la care îi expira timpul limită pentru sentință și a ieșit din țară pe la Nădlac.

Din păcate, judecătorul era liber să plece din țară, neavând nicio interdicție de ieșire, din cauza incompetenței celor din Ministerul de Interne. Se pare că nimeni nu s-a gândit să țină judecătorul în arest la domiciliu, ca să ne asigurăm că avem în sfârșit un verdict în acest caz. Dacă judecătorul a fugit într-o țară cu care nu avem tratat de extrădare, am pus-o original.

Procesul se va relua de la zero, spre furia inculpaților, care spun că vor să se facă justiție, mai ales că ei sunt nevinovați, precum spune chiar și Piedone. ”Judecătorul a cedat presiunii. Nu a suportat ideea de a fi cinstit și de a da o sentință corectă”, explică surse din justiție.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
2 mai 2022 11:57
Citește mai mult despre: Colectiv judecător piedone

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult