Colet suspect într-un avion WizzAir. Nu mirosea nici a cârnaţi, nici a ţuică

Panică pe aeroportul din Otopeni, după ce la bordul unui avion WizzAir cu destinația Barcelona a fost identificat un bagaj suspect. Deși era vorba de-o paporniță din rafie, nu mirosea nici a cârnați, nici a țuică, lucru care a trezit pe bună dreptate suspiciunea forțelor de securitate ale aeroportului.

Toți pasagerii au fost evacuați din avion, iar pista pe care se afla acesta a fost închisă pentru zboruri. Ulterior, s-a stabilit un perimetru de câteva sute de metri în jurul coletului suspect, după care o echipă de geniști a intervenit cu maximă atenție. Spre ușurarea tuturor, în colet nu se afla vreo bombă, ci doar niște produse vegane făcute-n casă.

„E probabil pentru prima oară în istoria zborurilor București-Barcelona când o plasă nu miroase a cârnați sau a țuică, nu-mi dau seama cum a putut să se întâmple așa ceva“, spune șeful aeroportului. „Am tras și-o sperietură zdravănă, am crezut că avem Covid și ne-am pierdut mirosul, că nici prin cap nu ne trecea că cineva poate căra la Barcelona, scuzați expresia, căcaturi vegane.“

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
15 februarie 2022 17:16
Citește mai mult despre: colet Wizz Air

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult