În timp ce bucureştenii se confruntă cu obişnuita p*leală din trafic cauzată de primul fulg, autorităţile sunt gata să înfrunte urgia! Primarul Capitalei, Gabi Firea, a convocat un comandament de iarnă pentru a discuta reinstalarea urgentă a luminiţelor festive de pe principalele artere.

firea_luminite_reloaded.jpg

"E ultima dată când ninsoarea ne prinde cu feeria în depozit", a precizat Firea. "Dacă e nevoie, vom păstra luminiţele până în august, ca să nu mai fim luaţi prin surprindere."

Potrivit experţilor Primăriei, dacă sunt montate în timp util, luminiţele vor învălui 75% din mâzga maro într-o lumină plăcută, albăstruie, făcând experienţa tragediei urbane mult mai confortabilă pentru şoferi şi pietoni deopotrivă.

Pentru că nu se mai poate certa cu Guvernul, acesta fiind proaspăt demis, edilul şef al Capitalei a anunţat deja că îi va da în judecată chiar pe cetăţeni pentru a obţine cele 95 de milioane necesare repornirii instalaţiei de feerie luminoasă.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Thursday, 06.02.2020 13:38 Social

National Cinematografic