Comercianţi fără scrupule! O mafie de pieţari taie ţuguiul roşiilor şi le vinde ca roşii sănătoase!

Români, nu cădeţi în plasa pieţarilor criminali! În pieţele din Bucureşti a apărut o nouă escrocherie. Ţuguiul roşiilor e tăiat noaptea, şi roşiile false sunt puse pe tarabe, iar cumpărătorii cred că sunt roşii normale, şi nu radioactive şi pline de E-uri, vopsele şi pesticide.

“Nu crezi? Ia o roşie de pe tarabă şi stoarce-o! Musteşte de radiu. Am cumpărat mai demult fără să fiu atent şi mi-a apărut o mutaţie foarte gravă. Urinez în chiuvetă. De atunci eu nu mai intru în piaţă fără o lupă. Ca să fiu sigur că nu sunt otrăvite, cumpăr un kil, fac bulion, dau la pisică şi o urmăresc 3 luni. Abia pe urmă mănânc şi eu”, explică Retard Karoly, un român care s-a prins de faza cu roşiile ţuguiate.

Un alt client confirmă cele mai negre temeri ale cumpărătorilor de roşii: “Într-o dimineaţă am fost foarte devreme în Piaţa Moghioroş şi am văzut cum unul din vânzătorii de roşii aruncă ceva la pubelă. M-am uitat în pubelă şi am găsit un sac plin cu ţuguie de roşie”, a declarat Marian C, pensionar din Pantelimon.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
30 iunie 2016 15:07
Citește mai mult despre: mafie otrava rosii ţugui

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult