Comisia Europeană va monitoriza Bacul şi doctoratele, deoarece de acolo ne vin toate problemele

După ce ieri Comisia Europeană a anunţat că va monitoriza referendumul pentru demiterea preşedintelui, azi oficialii de la Bruxelles s-au sucit! Barroso a transmis Guvernului României că nu mai vrea să supravegheze votul, ci mai degrabă va trimite observatori care să verifice dacă la examenele de bacalaureat şi la doctorate trec toţi tâmpiţii, deoarece e clar că aceasta este sursa problemelor României.

“Am examinat criza prin care trece ţara dumneavoastră”, se afirmă în mesajul preşedinteluI Comisiei Europene”, şi am ajuns la concluzia că de vină nu sunt Constituţia, fraudele la vot sau vreo instituţie anume, ci faptul că la examene trece orice loază care ştie să copieze, leagă două vorbe sau pur şi simplu a dat tac-su şpagă. În momentul în care aceste loaze se duc şi votează sau, mai rău, ajuns să conducă partide şi să ocupe poziţii înalte în stat cu convingerea că-s deştepţi pentru că au o diplomă de Bac sau un doctorat, e clar că se ajunge la situaţii ca aceasta de acum”.

Preşedintele executivului european a clarificat şi faptul că nu va supraveghea referendumul, deoarece oricum acest lucru e inutil. “Că votează un ţăran analfabet după cum i-a spus primarul sau un doctor de la o universitate românească după capul lui, credeţi că e o mare diferenţă?”, a conchis Barroso.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
13 iulie 2012 13:07

Alte articole

Vezi mai mult