Comoară găsită de un student care şi-a scuturat salteaua: Galbenii altui student de acum 100 ani

Descoperire arheologică fenomenală în campusul din Regie! Un student care s-a hotărât că i s-a umplut salteaua de praf a constatat cu uimire că aceasta nu mai fusese scuturată de mai bine de un secol, conţinând sub căptuşeală o mică comoară: galbenii de bere şi parizer ai unui coleg care absolvise în 1902.

“La cursul de atunci, cei câţiva cocoşei de aur ascunşi sub saltea ajungeau pentru câteva ocale de parizer şi un butoiaş de bere”, a confirmat unul dintre cercetători. “Ştiind că studenţii de atunci n-o duceau mai bine decât cei de azi, putem avansa o singură teorie: că micul tezaur a fost rezultatul unei chete generale, la care au contribuit toate căminele.”

“Astăzi, asemenea chete de dimensiuni colosale nu mai implică bani fizici, ci se desfăşoară cu ajutorul serviciului M-Pesa, astfel încât studenţii viitorului nu vor avea mari şanse să găsească sub saltea bani din 2014”, a glumit un alt om de ştiinţă.

Descoperitorul comorii din saltea a refuzat să dezvăluie ce va face cu banii, dar în cămin se zvoneşte că acesta şi-ar fi comandat deja un salam de Sibiu întreg.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

29 mai 2014 09:05

Alte articole

Vezi mai mult