Concurență pentru uriașii low-costului! Nou înființata companie MuștAir oferă zboruri București-Tecuci, cea mai scurtă distanță de zbor din Europa. Din motive de aprovizionare mai rapidă, avioanele MuștAir aterizează chiar în curtea fabricii de muștar din Tecuri și pasagerii sunt duși la terminal cu un titicar în formă de borcane de muștar.mustair.jpg

Compania oferă posibilitatea de a lua două valize cu muștar la cală și una în cabină, chiar dacă se depășeșc cei 100 ml: ”muștarul nu e un lichid, e o emulsie vâscoasă, deci nu e ilegal”, explică managerul MuștAir, Decebal Popescu.

La bordul aeronavei, toți călătorii primesc aceeași gustare caldă, formată din 3 mici și 2 felii de pâine, dar poți alege muștarul: cu hrean, cu miere, picant, sau clasic. Călătorii de la clasa I primesc un borcan întreg de muștar la gustare, precum și o linguriță: ”Ne prețuim clienții așa cum și ei ne prețuiesc muștarul: din abundență”, a mai spus Decebal Popescu, care e și pilot pe una din aeronavele MuștAir.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Wednesday, 17.06.2020 11:01 Social

National Cinematografic