Vești bune și nu prea pentru homosexualii români. Un nou amendament la Constituție prevede că aceștia se pot căsători, ba chiar să facă și nuntă, însă nu vor avea voie să facă celebrul dans al pinguinului. Dacă nu se abțin și totuși îl fac, nunta se va anula automat și homosexualii vor rămâne fără mai multe drepturi civile.gay_tristi_nunta_pinguin.jpg

”E un compromis de bun simț”, spune inițiatorul amendamentului. ”Dar dansul pinguinului chiar nu puteam să îl aprobăm la nunțile homosexualilor, din cauza riscurilor de accident. Vă dați seama, dacă se îmbată și încep să cadă unul peste celălalt?! Din dans al pinguinului se poate devia foarte ușor spre un «trenuleț gay», or asta e deja prea mult. Să facă «trenulețe» din astea în intimitate, nu în locurile unde țin nunta.”

Comunitatea gay nu e prea încântată de amendament. Se pare că dansul pinguinului este principalul motiv pentru care ar vrea să facă o nuntă. ”În afară de dansul pinguinului și aranjamentele florale, nu e nimic interesant într-o nuntă”, spune Geo Lemandroi, activist gay. ”Iar un eveniment la care stai pe scaun 8 ore și te uiți la flori nu cred că e atractivă pentru vreun gay.”

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Monday, 10.10.2016 17:01 Social

National Cinematografic