Compromis. Stațiile GPL rămân, dar bucureștenii vor fuma doar în afara orașului

Controalele efectuate la stațiile GPL din București au scos la iveală o statistică îngrijorătoare. Mai bine de 99% din acestea sunt adevărate bombe cu ceas, nu au autorizație și sunt puse și lângă blocuri, grădinițe, orfelinate și azile de bătrâni. La reuniunea de urgență a Autorității Teritoriale de Ordine Publică s-a ajuns la un compromis în privința acestora, că nu pot fi închise toate.

„Închiderea stațiile neconforme de GPL din București ar însemna un dezastru pentru economia capitalei, care se bazează, în proporție de 72% pe industria taximetriei, curieratului și a micului șmen. Riscăm să intrăm în colaps. Așa că mai bine interzicem fumatul”, a anunțat prefectul capitalei.

În jurul Bucureștiului se vor forma așa numite „cercuri de permisie”. Asta înseamnă că în localitățile imediat limitrofe, cum ar fi Voluntari sau Chiajna se va putea fuma doar în locurile special amenajate în timp ce în cele mai depărtate de stațiile GPL din București, cum ar fi Săftica, se poate fuma absolut peste tot, inclusiv în biserică.

„Dacă ne abținem la fumat cel puțin până ce trecem de centura Bucureștiului, estimez că șansele de a avea o explozie și aici până la finalul anului scad la aproape 50%”, a declarat prefectul.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

30 august 2023 13:42
Citește mai mult despre: Bucuresti explozii fumat gpl

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult