Patriarhul României a explicat în predica rostită de Florii că apropierea sărbătorii Nașterii Domnului i-a deschis inima și a înțeles sufletul românesc, așa că Biserica va da dezlegare la mici, singura condiție să fie mâncați cu muștarul oficial al Patriarhiei. 

mustar_sfintit.jpg

„Dacă credinciosul nu poate rezista păcatului, și trece pe lângă o tarabă cu mici și-și ia patru, cum e cutuma, trebuie degrabă să se ducă la prima biserică, și să ia și un borcan de muștar de-acolo cu efigia Sfântului Sinod și a Patriarhiei Române. În felul acesta va fi iertat de păcatul lăcomiei”, a spus preafericitul Daniel în predica sa de duminică. 

Șeful bisericii a spus că niciun român care mănâncă mici nu poate invoca scuza că nu a găsit o biserică, intrucât aceste clădiri se găsesc aproape la fiecare intersecție. „Muiatul în muștar bisericesc este un gest sfânt, că muștarul este galben ca aurul cu care e poleită catedrala, iar lui Dumnezeu îi place aurul și tot ce aduce aminte de acesta”. 

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Monday, 22.04.2019 16:48 Social

National Cinematografic